cn_cookies_accepted()

Over ons

Over Fysiotherapie MyBody

Fysiotherapie MyBody is gevestigd in de winkelcentrum De Huesmolen. De praktijk bestaat uit drie ruime behandelkamers en een ruime oefenzaal. De praktijk kenmerkt zich met een bijzondere binnenloop waarbij u meteen een warme welkomstgevoel krijgt met een duidelijke overzicht. Daarnaast is de praktijk centraal gelegen in de stad, goed bereikbaar met een ruime parkeerplaats dichtbij de deur en heeft flexibele openingstijden.

Missie

In de praktijk staat u centraal vanaf het moment dat u binnenloopt. De praktijk onderscheid zich met een unieke concept; zorg dient betaalbaar te zijn en zeer laagdrempelig waarbij u gegarandeerd kwaliteitieve fysiotherapeutische zorg krijgt. Om u te voorzien van een zo efficient mogelijke zorg wordt er naast fysiotherapie gekeken welke middelen en mogelijkheden er meer nodig zijn. Fysiotherapie MyBody is dé praktijk in Hoorn waarbij u tijdens fysiotherapie kosteloos kunt komen sporten onder begeleiding van de fysiotherapeut! Hierbij is het doel om uiteindelijk zelfstandig te kunnen sporten met een ruime bagage aan kennis. Toch nog klachten? Geen probleem! De stap naar de fysiotherapeut is dan direct gemaakt.

Visie

Fysiotherapie MyBody wil een maatgevende en innovatieve praktijk zijn waarbij persoonlijke aanpak centraal staat. Ervaring leert dat huiswerkoefeningen niet altijd trouw gedaan worden. Dit kan te maken hebben door verschillende factoren waardoor u niet genoeg getriggerd wordt om thuis hieraan te werken. Hierom geef ik u de mogelijkheid om vrijblijvend in de praktijk te werken aan uw herstel waarbij er altijd een fysiotherapeut aanwezig is op het vloer. Op deze manier wordt u voortdurend persoonlijk begeleid waarbij u de benodigde kennis aangereikt krijgt met als doel om u klaar te stomen voor het traject na uw herstel: zelfstandig sporten. Daarnaast voldoet u dan makkelijker aan uw fitnorm (drie maal per week tenminste 20 minuten intensief bewegen). Met deze aanpak is u een hoog kwaliteitieve fysiotherapeutische zorg gegarandeerd. Indien u de wens hebt om te blijven sporten in de praktijk met een fysiotherapeut in uw directe omgeving na uw herstel, dan is dat uiteraard ook mogelijk! Bespreek dit met uw fysiotherapeut.

Kwaliteit

We staan ingeschreven in het BIG register en in het centraal kwaliteitsregister van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Wij voldoen aan de kwaliteitseisen van het KNGF en volgen regelmatig cursussen om ons kennis en vaardigheden bij te houden en verder te ontwikkelen.