cn_cookies_accepted()
Onze services

MyBody Medisch Fitness

Om uw voortgang in uw herstel goed in de gaten te houden wordt er regelmatig getest. Op basis van deze testen wordt er op maat een behandelplan opgesteld waarin we voor een maximaal resultaat gaan.

Neem een kijkje bij ons

U wint uw zelfvertrouwen in het bewegen terug

Medisch Fitness

Fitness bij de Fysiotherapeut

Naast de reguliere fysiotherapie biedt de praktijk de mogelijkheid om te sporten in onze praktijk. Dit is vooral geliefd onder de mensen die uitbehandeld zijn van fysiotherapie en onder supervisie en/of onder begeleiding van een fysiotherapeut willen blijven sporten. Uiteraard bent u ook van harte welkom als u niet onder behandeling bent bij één van onze fysiotherapeut.

FysioFitheidScan

Voordat u start met het sporten is er een intake. In deze intake ligt het nadruk, naast de kennismaking, op uw algehele lichamelijke onderzoek. Denk daarbij aan sport-medische vragenlijst, fysieke metingen (zoals bloeddruk, lichaamsgewicht etc.), conditie en een krachttest. Zo heeft u een idee wat uw huidige conditie is.

Afspraak

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag?

Bel ons op 06 27 38 99 42 of maak simpel een afspraak

Waar wacht u op..

Maak een afspraak

Stuur een bericht via WhatsApp om een afspraak te maken, afspraak te wijzigen of om iets door te geven aan één van de therapeuten.

Onze locatie

De Huesmolen 13 1625 HZ Hoorn

Openingstijden

Ma-Di-Do-Vrij: 08:00-18:00
Woe: 08:00-20:00
Za-Zo: 09:00-15:00

Contact

Telefoon: 06 11 10 47 40
Email: info@fysiotherapiemybody.nl